Silent

Kritika Ljudskog Uma

28.12.2016.

Sretna nova!

Slatki ste, kada iznesem istinu onda je problem. Problem je prirode balkana. Niste to samo vi. Svaka država sa ovih prostora ima isti problem. U komentarima nema argumenta, samo vrijeđanje. Vrijeđate čovjeka kojeg ne poznajete. Pišete na blogeru koji ne znači nikome ništa. Ovo je tabla na kojoj se švrlja i briše. Ne važna za postojanje vaših bitnih života.

 

Pišete komentare čovjeku koji voli da piše. To je moj hobi, moja zabava na pauzama tako da neću nikada ostavljati komentare anonimno na pojedine vaše blogove. Nisam nikada radio i neću, ne vidim svrhu i nemam taj kompleks. To što je nekome od vas zanimljivo da u moje ime nešto govori, to na vašu dušu. Ja mirno spavam.

 

Zaboravljate da je ovo platforma za zabavu, druženje i razmjenu mišljenja. U prevodu, ako ti se ne sviđa, imaš mnoštvo drugih blogera. Ovdje sam postao nekim blogerima opsesija, pa otvaraju blog gdje samo vrijeđaju mene, ( http://prozimanje.blogger.ba/ ). Toliko bolesno da sam sebi popunjava komentare. Nikakav problem, neću ti uskratiti pravo da pokažeš svijetu koliko si bolestan.

 

Na kraju sam zatvorio komentare na prošlom postu, jer su pojedinci počeli da vrijeđaju na nacionalnoj osnovi. To već prelazi granicu. Tako ću i u buduće postupiti. Ne želim vam loše, želim vam pokazati ono što ne vidite. Od vas sam dosta naučio, a nadam se da ste i vi ponešto od mene.

 

Moja dobra prijateljica sa ovog bloga mi je uputila par savjeta i mislim da je upravu. Malo ću vas napustiti, da se odmorim, pa se vratim sa istinom poslije nove godine. Sada ću da biram svoje bitke

 

Ja odlazim u Sloveniju preko nove godine. Valjda čeme vrijeme poslužiti. Par prijatelja me čeka, tako da se nadam da će biti dobro.

 

Nadam se da će te i vi provesti novu godinu u šali i ljubavi. Želim vam puno zdravlja i pameti. Fatajte se svog života, jer na kraju apsolutno nije važno jer neko nekome ostavio komentar na nekom tamo blog portalu