beats by dre cheap

Lemmy

Za početak https://www.youtube.com/watch?v=y0sik4yZHY8

 

Mislim da ne postoji spot sa više testosterona od ovog kojeg sam postavio na vrhu. Ustvari ne postoji više testosterona od Lemmy-a. Lemmy, Kralj, Alfa-Omega, Sultan, Tito i Majka, sve istovremeno. Radujem se smrti zato što znam da će me Lemmy dočekati sa kurvama i viskijem. Konačno je pakao na dobrom glasu otkako je On došao. Navodno se par žbunjeva u Arabiji zapalilo iz kojih su meleci rekli da Lemmy časti sve redom i da je gore i dole pravo dobro, također novi zapis se pojavio koji govori da više djevice ne postoje na ovom i na onom svijetu jer je Lemmy uradio svoje u roku od šest dana a sedmi dan se odmarao. Čak se iz jednog posebno širokog žbunja ukazao Vehabija koji je recitovao ovu pjesmu https://www.youtube.com/watch?v=v4b3MBkOx5k

 

Ali nećemo sve vjerovati, onda bih ispao vjernik, a to ne želim. Tako da ćemo ostaviti sve sa strane dok se prvi zapis ne pojavi koji je već unaprijed rekao sve ili gdje nauka dokazuje postojanje mjesta gdje Lemmy nije već nekoga/nešto jebo.

 

Nego da se vratim na Zagrebu, tu noć sam imao sjajnu diskusiju sa kosanerima koji su bili ateisti (sto je normalno). Oni tvrde da je sveta Marija Tereza postala agnostik prije smrti. Pojavili su se zapisi u kojem govori kako ne vidi smisao ovog svijeta i kako izgovara molitve ali one nemaju smisla niti osjećaja. Kao da je izgubila dodir sa bogom. Nagledala se toliko zla, ali je ništa nije dotaklo kao zlo prema djeci. Zapisi kažu kako je u više navrata izostavila molitvu u crkvi i kritikovala tadašnje popove i njihova predavanja. Smatrala je kako više nije sigurna u sebe i u Boga unutar njenog srca. Žrtvovala je sebe da bi napravila domove/crkve onima koji nisu imali ništa, da bi opravdala svoj pad vjere.

 

Nisam prije za ovo čuo o čemu su pričali pa sam pri povratku to malo istražio. Fakat su postojali zapisi gdje je to tvrdila i gdje se tako ponašala. Ipak, moram priznati da je dosta toga dobrog učinila i da treba uvažiti njen trud. Jedino što mi smeta je što su je proglasili svetom. Što sa druge strane implicira da se dosta svetaca isto tako proglasilo svetim.

 

Kako god bilo, živio Lemmy, on je barem iskren svetac!

Silent
http://silent.blogger.ba
21/12/2016 14:03