beats by dre cheap

Njam

Za početak https://www.youtube.com/watch?v=OT9tqddn9PY

 

Jutros naletim na ovu pjesmu na radiju. Skrećem sa strane i palim Shazam. Već sam je 50 puta preslušao i imam nade da će mi se zgaditi do kraja dana. Kakva silna radost na sabahu. Ne smijem da kažem da će mi biti miran dan na poslu jer uvijek krene po zlu. Kad bolje razmislim, nikada mi nije bilo dosadno, uvijek nađem neki vid zabave. Bogu je također bilo dosadno, zato je stvorio čovjeka, pa je čovjeku bilo dosadno, pa je peglao boga da mu stvori ženu. Pa je bog stvorio ženu i ona je ubila čovjeka u pojam. Treba paziti šta želimo i treba cijeniti dosadu i tišinu.

 

Lijepo je uživati u tišini. Dobra muzika i super klopa. Kad smo kod klope imam belaj, ne mogu da se odlučim između Njoki Caprese ili Fuži s tartufatom? Ko da gledam biće njoke, jer ne znam hoću li naći Tartufate u Konzumu (bivšem Merkatoru). Caprese je lagano napraviti, treba vam maslinovo ulje, paradajz, bosiljak i mocarela. Još kad bi paradajz bio u sezoni, gdje bi mi kraj bio. Jednostavno, na maslinovom ulju prodinstam crveni luk i dodam mu bijeli luk kad omekša. To će sve lijepo da zamiriše pa ću dodati nasjeckani paradajz i ostaviti da se krčka 5 minuta. Zatim dodati pasirani paradajz i ostaviti još oko 10 minuta.

 

Sa strane skuhati njoke i narezati mocarelu i bosiljak, pa sve fino sa sosom staviti u jednu vatrostalnu posudu koju ću gurnuti u rernu na nekih 10 minuta ili dok se mocarela ne istopi. Nemojte zaboraviti dodati bibera, soli, parmezana i jelo je gotovo. Uz to bih preporučio čašu Pošip (Stina) bijelo vino. Već sam gladan a nisam ni blizu kraju radnog vremena.

 

Ne znam da li ste se vi to pitali, ali od vikenda me smara misao, ako je bog stvorio ženu od jednog rebra, šta bi onda tek učinio od radijatora?

Silent
http://silent.blogger.ba
27/12/2016 11:45