beats by dre cheap

Ja ba, sta ba?

Za početak: https://www.youtube.com/watch?v=gh9-P1FuB7c


Spremaju nam se izbori. Lijepi naši izbori. To je onaj period gdje se spominje nacionalnost i vjera. To je inaće jako važna stvar, jer ekonomija, industrija i edukacija zavise od toga. Ipak smo mi balkanci sve skontali, ko je kome u svjetskom poredku jebo ili trebao da jebe. Vjerujemo pjevačicama kada kažu da li trebamo vakcinisati svoje dijete. Vjerujemo da smo samo mi spoznali pravu istinu i da svi ostali samo pokušavaju da nas iskoriste i da vladaju svijetom. Ipak je Bosna centar svijeta i bošnjo centar univerzuma. Kad bolje razmislim, bošnjo ne vjeruje u univerzum, ipak smo mi ravna ploća, zato bošnjo vjeruje u Bakira, Srbi u Dodika i Hrvati u Ćovića. Jebiga, ipak smo mi sve skontali, drugi nas ne razumiju jer ne znaju kako je biti potlaćen.


Važno je kojem se bogu moliš. Nema veze to što su pratioci boga poubijali tonu ljudi i ubijaju u ime boga još više, jer isti taj bog voli to tako, dok gleda ko kada masturbira ili gleda porniće. Nema veze to što nemamo šta da jedemo, važno je da poubijamo pedere, lezbe, mrzimo glupe amerikance koji vjeruju da smo sletili na mjesec i da svemir postoji. Jebiga, ipak mi bolje znamo.


Treba plata redovna biti političarima, zato zaokružimo svako svoje krdo stoke, jer dalje od naše rupe nema. Nećemo vjerovati naučnicima, jer ne razumijemo šta prijačaju. Ne govorimo više jezika, jer  šta će nam to kad imam ruke i noge za sporazumjevanje. Svi bi htjeli da bježe od mita i kurupcije, a svako pita da djetetu sredi ispit/kontrolni.

 

Račun nakon kupovine? Šta je to? Jebo to.  

Silent
http://silent.blogger.ba
27/03/2018 17:41