beats by dre cheap

Unicorn

Za početak: https://www.youtube.com/watch?v=5r6A2NexF88


Gutljaj po gutljaj, sjaj u očima, pogled u daljinu, beskraj. Beskraj nabacanih misli u sutonu ljudskog postojanja. Izgubljeni ljudi koji kisnu u suzama svojim, u potrazi za onim starim osjećajem koji bi ponovo sagradio tračak nade koji su nekada imali. Stavi masku pred ljudima. Stavi masku pred svijetom. Budi jak na pozornici jer prodaješ laž da zadiviš izgubljenu rulju koja ti nije ni do koljena.

 

Pusti ih da žive, pusti ovce da se mole, pusti ovce da pasu, pusti ovce da ti ponovo dođu kada te trebaju. Ti si onaj koji je stvoren da vodi. Stvorio si sebe, stvorio si svoju vodilju u svijetu koji boga nema. Boga su stvarali kada je trebao, stvaraju ga i danas iznova u novim bojama i tuđim mislima. Lako je voditi one koji ne znaju o čemu pričaju. Lako je vezati one koji vjeruju. Tako lagano, da ne moraš ni vezati, jer su to već oni sebi davno uradili.

 

Možeš sve, možeš više i nema granica tvog postojanja. Živi vječno, živi jednom, budi ono što osjećaš, budi ono što jesi. Saperi te tuđe misli sa sebe koje su ti vješto prodali. Prodali su ti svoju ideju tebe, tuđu ideju sebe u moru stvari koje ti nisu potrebne. Potreban si samo sebi. Pomozi sebi da bi pomogao drugima. Ostvari, sagradi i oboji svoj život. Ovaj život je vrijedan življenja, jer poslije toga dolazi samo mrak kraj

Silent
http://silent.blogger.ba
03/03/2019 12:39