Ja ba, sta ba?

Za početak: https://www.youtube.com/watch?v=gh9-P1FuB7c

Spremaju nam se izbori. Lijepi naši izbori. To je onaj period gdje se spominje nacionalnost i vjera. To je inaće jako važna stvar, jer ekonomija, industrija i edukacija zavise od toga. Ipak smo mi balkanci sve skontali, ko je kome u svjetskom poredku jebo ili trebao da jebe. Vjerujemo pjevačicama kada kažu da li trebamo vakcinisati svoje dijete. Vjerujemo da smo samo mi spoznali pravu istinu i da svi ostali samo pokušavaju da nas iskoriste i da vladaju svijetom. Ipak je Bosna centar svijeta i bošnjo centar univerzuma. Kad bolje razmislim, bošnjo ne vjeruje u univerzum, ipak smo mi ravna ploća, zato bošnjo vjeruje u Bakira, Srbi u Dodika i Hrvati u Ćovića. Jebiga, ipak smo mi sve skontali, drugi nas ne razumiju jer ne znaju kako je biti potlaćen.


Važno je kojem se bogu moliš. Nema veze to što su pratioci boga poubijali tonu ljudi i ubijaju u ime boga još više, jer isti taj bog voli to tako, dok gleda ko kada masturbira ili gleda porniće. Nema veze to što nemamo šta da jedemo, važno je da poubijamo pedere, lezbe, mrzimo glupe amerikance koji vjeruju da smo sletili na mjesec i da svemir postoji. Jebiga, ipak mi bolje znamo.


Treba plata redovna biti političarima, zato zaokružimo svako svoje krdo stoke, jer dalje od naše rupe nema. Nećemo vjerovati naučnicima, jer ne razumijemo šta prijačaju. Ne govorimo više jezika, jer  šta će nam to kad imam ruke i noge za sporazumjevanje. Svi bi htjeli da bježe od mita i kurupcije, a svako pita da djetetu sredi ispit/kontrolni.

 

Račun nakon kupovine? Šta je to? Jebo to.  

silents
Tu sam da pomognem sam sebi

7 komentara

  1. A “pomozimo lajkom” najaktuelnija stranacka predizborna kampanja i “pozivom na broj telefona donirate za lijecenje” dok se doktorima i dalje nosi “koverta”, bas ko da ce nesto bolje znati od onog sto je kroz fakultet i rad naucio….

  2. Procitao sam na nekom od prethodnih postova uvredu na racun Bosnjaka. Kao, oni vjeruju da je Zemlja okrugla. Zapravo, Flat Earth society je aktivnije u Hrvatskoj. Izdali su i knjigu, sa matematickim dokazima zasto je Zemlja okrugla. Ne razumijem zasto si se i ti pridruzio ovoj propagandi iz Hrvatske protiv BiH, kada je vec ocigledno…

    Uglavnom, mislim da bi bilo mnogo bolje da se prepucavamo na nacionalnom osnovu oko toga da li je zemlja okrugla ili nije. Kao Bosnjaci vjeruju da nije (ili jeste) a Hrvati da jeste (ili nije). Bilo bi manje povrijedjenih. 😀 :D. To bi bio dobar materijal za izbornu kampanju. Svi bi se mogli ukljuciti u raspravu 😀 :D.

    https://www.youtube.com/watch?v=Jls_s6VdgI0

Komentariši